Sunday, September 8, 2019

Priznanje eTwinning School






        Na godišnjoj Etvining konferenciji, održanoj 06. septembra 2019. godine u hotelu Metropol u Beogradu, pod nazivom: “Razvijanje ključnih kompetencija putem Etwnning projekata”, Predškolska ustanova "Naša radost" nagrađena je Oznakom Etvining predškolska ustanova za školsku 2019/20. godinu. 



        Ova nagrada označava da se naša predškolska ustanova ističe u primeni inovativnih i kreativnih pristupa pedagogiji, digitalnoj praksi, podsticanju kontinuiranog stručnog usavršavanja zaposlenih, kao i praksi saradničkog učenja. Samo dva vrtića iz naše zemlje su ove školske godine dobili ovo prestižno priznanje.


         Takođe, vaspitači i deca su dobili ukupno 6 Oznaka nacionalnog kvaliteta za projekte koji su  tokom predhodne godine realizovani u našem vrtiću u saradnji sa vrtićima iz zemlje, regiona i Evrope. Nagrađeni su projekti „Hajde da se igramo zajedno“, „Obeležavanje dečje nedelje“, „Finger games/ Igre prstima“ i „Garden full of Spring butterflies/Vrt pun prolećnih leptira“. 


         Kreatori i realizatori ovih projekata bile su vaspitačice Brankica Savković, Vesna Tomić-Kovačević, Olga Milićević i Jelena Bekrić.




                            



No comments:

Post a Comment

Biti dobar roditelj u digitalnom svetu